top of page

ons. 08. juli

|

Krækkja Turisthytte

Vandring i Undring på Hardangervidda

Bli med på vandring 5 sommerdager på Krækkja, Hardangervidda. Med base på turisthytt har vi dagsturer, vandring i undring og samling i gruppe på kveldene med sharing omkring det man er opptatt av og undrer over i sine liv. Profesjonelle terapeuter og godkjent turfører i Den Norske Turistforening.

Registration is Closed
See other events
Vandring i Undring på Hardangervidda
Vandring i Undring på Hardangervidda

Tid og sted

08. juli 2020, 16:00 – 12. juli 2020, 11:00

Krækkja Turisthytte, Krækkja 1, 3595 Haugastøl, Norway

Om arrangementet

Velkommen til Undring og Vandring på Krækkja

Velkommen til 5-dagers tur til vakre Hardangervidda. Igjennom disse dagene ønsker vi å skape en indre reise i Undring samtidig som vi Vandrer i det ytre. 

Tema for dagene er 'Forandringer og Overganger i Livet'. Dette tema favner vidt og gir mulighet for deg til ha din egen pilegrimsvandring og undring i ditt indre, og la naturens store flater og vakre horisont og kroppens bevegelse på vandringene i fjellet skape sikt innover og hjelpe deg til å få større innsikt i hvor du er på vei i ditt liv. I tillegg får du mulighet igjennom kveldssamlingene å tenke høyt, dele dine refleksjoner og undringer og få perspektiver på det fra erfarne og profesjonelle terapeuter og kanskje også dine turkamerater.

DNTs første hytte på vidda, ligger vakkert til ved vannet Storkrækkja, med utsyn mot Hallingskarvet i nord, og resten av fjellplatået sør-, vest,- og østover. Hardangervidda nasjonalpark er et paradis å gå turer. I løpet av dagene vi har i dette eventyret, skal vi gå flere, fine og trivelige dagsturer.

Etter hver turdag er det godt å innta peisestua, der vi kan nyte en varm kopp drikke og skue utover det vakre landskapet vi nettopp har vært inne i. De nye bestyrerne på Krækkja, Signe og Per Martin, sørger for mat på bordet og ønsker alle velkommen.

 Dag 1: Ankomst Krækkja 1.160 moh, ca 5 km/1-2t.  Oppmøte på Oslo Sentralbanestasjon 20 minutter før avreise ved nedgangen til plattformen for toget. Se monitor i avgangshallen. Avreise med Bergenstoget fra Oslo S kl. 08.25 til Geilo, ankomst 11.53. Buss til Fagerheim og til fots på sti i lett variert terreng til Krækkja. Etter middag blir det felles samling med presentasjon, informasjon om turen, gjennomgang av utstyr og de neste dagene.   

Dag 2: (informasjon kommer)

Dag 3: (informasjon kommer)

Dag 4: (informasjon kommer)

Dag 5: Hjemreise  Avreise. Buss 911 fra Fagerheim til Geilo og videre med tog fra Geilo til Oslo S. 

Med forbehold om endring i programmet!  Alle tidsberegninger er gjort ut i fra en gjennomsnittsfart på ca 3 km/ t. Vær obs på at pauser, vær- og føreforhold, ol. ikke er innberegnet i tid brukt på turen. 

Generell informasjon:

Pris:

Kr 9.900,- fra/til Oslo  Ikke-medlemstillegg kr. 800,-. Bli medlem i DNT.  

Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder, alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: Første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Nødvendig spesialkost: Gi beskjed ved påmelding!

Max antall deltagere: 12 (+ 2 turledere)

Vandrende terapeuter: 

Jørn Matre Liebezeit, psykoterapeut og godkjent turleder DNT

Saphira Bjørnå, psykoterapeut, PhD, medmenneske og undrende vandrer

Dele dette arrangementet

bottom of page