top of page

fre. 12. juni

|

Gøteborg, Sverige

Sacred Space - Gøteborg

Sacred Space - En dag av transpersonellt kontemplerande, reflekterande och utforskande med SAPHIRA BJØRNÅ, MA, DPsych. För Diplomerade Terapeuter.

Registration is Closed
See other events
Sacred Space - Gøteborg
Sacred Space - Gøteborg

Tid og sted

12. juni 2020, 09:30 – 16:30

Gøteborg, Sverige, Psykosyntes Institutet, Engelbrektsgatan 7b

Om arrangementet

Velkommen til en dag med transpersonlig/åndelig kontemplasjon, med Saphira Bjørnå, MA, DPsych.

  

Dette er en dag der du kan hvile i ditt indre, i kontemplasjon, utforske, oppleve, bevitne, og dele det du vil. Dagen handler ikke om terapi, det blir ikke prosess eller personlig psykosyntese, men en dag med erfart transpersonlig psykosyntese. I denne sammenheng er du din egen container og tar ansvar kun for deg selv. En dag fri fra hierarki, i likeverdighet, uten konkurranse – et vennlig, åpent, hellig inkluderende rom for kontemplasjon, et Sacred Space.

  

Du kommer som et vanlig sårbart vakkert menneske for å gi deg selv muligheten til å se dypere på din åndelige vei –din Sacred Path og for å finne åndelig næring.  

Dette konseptet, ‘Sacred Space’, ble avholdt for første gang den 20.12.19 i Gøteborg. Vi var 34 kollegaer samlet til kontemplasjon og utforsking. Tilbakemeldingene var sterke og peker mot en tørst etter åndelig næring for oss terapeuter som gir så mye av oss selv. Deltakerne beskriver å ha hatt opplevelse av dypere mening, følelsen av å komme hjem, dyp innsikt, forundring over sjelens visdom, og aller mest å ha fått sjelelig næring. 

Sted: Psykosyntes Institutet, Eklandagatan 7b, Gøteborg

Tid  : 9.30 -16.30

Pris: 900,-

Lunsj er ikke inkludert!

 

Dele dette arrangementet

bottom of page