top of page

søn. 08. mars

|

Saphira Bjørnå, DPsych

Fredsmeditasjon søndag 8.mars 2020

Fredsmeditasjon. Ingen forkunnskaper nødvendig.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Fredsmeditasjon søndag 8.mars 2020
Fredsmeditasjon søndag 8.mars 2020

Tid og sted

08. mars 2020, 12:00 – 14:00

Saphira Bjørnå, DPsych, Åslia 7, 1512 Moss, Norway

Om arrangementet

  

Søndag 8.mars 2020 inviteres du til å delta i en fredsmeditasjon. La oss gjenta suksessen fra meditasjonen i januar i mitt hjem på Jeløy. Du ønskes velkommen til å delta i en gruppe meditasjon kl 12.00-14.00. Arrangementet er gratis!

Allerede i 1978 kom de første forskningsrapportene som viste at gruppemeditasjon har en direkte virkning på omgivelsene, ved blant annet redusert voldelighet i tidsrommene forsøkene varte. I 2015 var det gjennomført nesten 50 studier som bekrefter det samme.

Så la oss komme sammen i en gruppemeditasjon og bidra til fred på jorda. Det er både hyggelig, godt og meningsfullt å meditere sammen. Det vil være en ledet fredsmeditasjon, en såkalt guidet meditasjon. Du behøver ikke ha noen erfaring med å meditere for å delta. Om ønskelig er det mulig å ta en prat over en kopp te i etterkant av meditasjonen.

Det er plass til maksimum 14 personer, så påmelding er nødvendig. Hvis du ønsker å komme, ta kontakt på tlf/sms: 92890162 eller epost: saphira@willproject.no så sender jeg adresse og veibeskrivelse hit. Gratis parkering.

Turen til vakre Jeløy kan kombineres med å gå en søndagstur før og/eller etter i det nydelige turterrenget i skogen eller langs havet.

Det er mulighet for mat/kaffe på Alby Kafe F15 og en smak av Alby kringla. (http://www.alby.no/). Røed Gård er også rett i nærheten og byr på galleri, shopping og café.

Dele dette arrangementet

bottom of page