top of page

søn. 08. mars

|

Saphira Bjørnå, DPsych

Fredsmeditasjon

Fredsmeditasjon. Ingen forkunnskaper nødvendig.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Fredsmeditasjon
Fredsmeditasjon

Tid og sted

08. mars 2020, 12:00 – 14:00

Saphira Bjørnå, DPsych, Åslia 7, 1512 Moss, Norway

Om arrangementet

  

Søndag 8.mars 2020 inviteres du til å delta i en fredsmeditasjon. La oss gjenta suksessen fra meditasjonen i januar i mitt hjem på Jeløy. Du ønskes velkommen til å delta i en gruppe meditasjon kl 12.00-14.00. Arrangementet er gratis!

Allerede i 1978 kom de første forskningsrapportene som viste at gruppemeditasjon har en direkte virkning på omgivelsene, ved blant annet redusert voldelighet i tidsrommene forsøkene varte. I 2015 var det gjennomført nesten 50 studier som bekrefter det samme.

Så la oss komme sammen i en gruppemeditasjon og bidra til fred på jorda. Det er både hyggelig, godt og meningsfullt å meditere sammen. Det vil være en ledet fredsmeditasjon, en såkalt guidet meditasjon. Du behøver ikke ha noen erfaring med å meditere for å delta. Om ønskelig er det mulig å ta en prat over en kopp te i etterkant av meditasjonen.

Det er plass til maksimum 14 personer, så påmelding er nødvendig. Hvis du ønsker å komme, ta kontakt på tlf/sms: 92890162 eller epost: saphira@willproject.no så sender jeg adresse og veibeskrivelse hit. Gratis parkering.

Turen til vakre Jeløy kan kombineres med å gå en søndagstur før og/eller etter i det nydelige turterrenget i skogen eller langs havet.

Det er mulighet for mat/kaffe på Alby Kafe F15 og en smak av Alby kringla. (http://www.alby.no/). Røed Gård er også rett i nærheten og byr på galleri, shopping og café.

Dele dette arrangementet

bottom of page